VIRTUALNO OTVARANJE IZLOŽBE “TRAGOM HRVATSKE BAŠTINE”

Prenosimo u cijelosti dopis autora izložbe Marka Gracina:

Dragi naši,

zbog izvanredne situacije nismo se uspjeli sresti na otvaranju izložbe „Tragom hrvatske baštine“ , no izložba je otvorena bez prisustva publike, a otvaranje u live prenosu odaslano u svijet. Tako je naš zajednički projekt, zahvaljujući korona virusu (nešto dobro u svom zlu) ušao u povijest kao prvo on line otvaranje izložbe.

Svi vi koji niste uspjeli vidjeti taj „pionirski zahvat“, možete vidjeti „čudnovatu večer“ na linkovima koji će se nalaziti na kraju ovog „pisma“.

Želimo vam zahvaliti na strpljenju i kooperativnosti koju ste nam pružili pri ostvarenju projekta „Tragom hrvatske baštine, što ste nas primili u svoje okruženje, trpjeli naše mušice i što smo zajedničkim snagama ostvarili veliki poduhvat.

Ujedno se ispričavamo ako je tijekom otvaranja došlo do poneke pogreške, a sigurno jeste, no u okolnostima u kojima do zadnjeg trenutka nismo znali hoće li otvaranja biti ili neće, a ako ga bude u kojem obliku i slično, zapravo u situaciji u kojoj nam je glava pucala po šavovima, još je sve to dobro i ispalo. Na web stranici www.bastina.hr možete vidjeti i naći sve o stvaranju projekta, odnosno to je stranica posvećena vama. U budućnosti nam možete slati sve najave, vijesti, događanja vezana uz vaša kulturno-umjetnička društva za koja želite da budu na toj stranici, mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Do nekog sljedećeg susreta, uz veliko hvala pozdravljaju vas

Slavica, Marko i njihova Žaklina

 Za sve one koji nisu gledali live stream prijenos otvaranja izložbe  šaljemo i web adrese odnosno linkove   na kojima možete pogledati  sve što se događalo 12. ožujka u Pomorskom i povijesnom muzeju hrvatskog primorja u Rijeci na dan otvorenja naše i vaše izložbe Tragom hrvatske baštine .

https://torpedo.media/foto-video-otvorena-izlozba-tragom-hrvatske-bastine-virtualno-otvorenje-popratila-brojna-publika-putem-prijenosa-uzivo/

http://www.bastina.hr

%d bloggers like this: