Ugostili smo Josipu Pavičić Berardini, autoricu knjige “6 mm”

Ugostili smo Josipu Pavičić Berardini, autoricu knjige "6 mm"
Knjigu koja je  poslužila kao predložak za istoimenu kazališnu predstavu, predstavila  nam je sama autorica 4. ožujka 2020. u 20 sati.

 

Dijagnoza karcinoma dojke u 35. godini donijela joj je i strah i tjeskobu, ali i odluku da bolest prihvati i kroz nju prođe svjesna izbora koji su pred njom. Josipa Pavičić u svojoj ispovijesti iskreno opisuje suočavanje s najtežim odlukama u životu. Pritom navodi sve što bi moglo zatrebati čitateljicama u sličnim životnim okolnostima – od prehrambenih režima koje je primjenjivala do mailova koje je dobivala nakon izlaska u javnost – vodeći ih svojim putem do izlječenja kroz šest razina:
1. voljeti sebe bez obzira na sve, 2. prihvatiti sebe, druge i sve događaje, 3. odlučivanje, 4. opraštanje, 5. zahvalnost, 6. smisao.

Josipa Pavičić Berardini provela je dva desetljeća karijere u tiskanim i TV medijima te objavila tri romana prodana u rekordnim nakladama – „Sara Santini“, „GL’amour“ i „Lopov moje mladosti“. Danas je voditeljica autogenog treninga, bavi se pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.

Ugostili smo Josipu Pavičić Berardini, autoricu knjige "6 mm"    Ugostili smo Josipu Pavičić Berardini, autoricu knjige "6 mm"

Ugostili smo Josipu Pavičić Berardini, autoricu knjige "6 mm"

Ugostili smo Josipu Pavičić Berardini, autoricu knjige "6 mm"

Ugostili smo Josipu Pavičić Berardini, autoricu knjige "6 mm" Ugostili smo Josipu Pavičić Berardini, autoricu knjige "6 mm"

%d bloggers like this: