ODGOĐENO ! – TRAŽI SE NOVI SUPRUG – KAZALIŠTE KEREMPUH

PRIOPĆENJE ROTARY CLUBA GOSPIĆ :

“Dragi prijatelji, obzirom na preventivne mjere širenja Corona virusa i preporuku izbjegavanja većih okupljanja odlučili smo predstavu “Traži se novi suprug” odgoditi za neki drugi termin.
Svi koji su kupili ulaznicu mogu je sačuvati za novi datum ili je mogu vratiti tijekom slijedećeg tjedna te će im novci biti vraćeni. Nadamo se da se uskoro vidimo, a do tada pridržavajte se uputa nadležnih institucija jer zdravlje je najbitnije. RC Gs.”

♦♦

Rotary club Gospić

Malo više od mjesec dana nas dijeli od završetka naše prve humanitarne akcije “Rotary club Gospić za Josipa ” Cilj akcije je bio skupiti 156000 kn za Josipovu rehabilitaciju u Poliklinici Glavić. Možemo reći da se akcija uspješno privodi kraju. Josip je već 3 tjedna u poliklinici ,zadovoljan je i naporno vježba.
Za kraj naše akcije,17.ožujka u 20.00h, organiziramo predstavu “Traži se novi suprug”, komediju u izvedbi kazališta Kerempuh. Izabrali smo komediju jer i smijeh je terapija svima potrebna.
Ujedno se zahvaljujemo svim donatorima širom Hrvatske-Zagreb, Gospić, Nova Gradiška,Otočac, Korenica, Čakovac,Den Haag, Kraljevica, Tomislavgrad…
Hvala Poliklinici Glavić i glumcima Kazališta Kerempuh.

%d bloggers like this: