SURADNJA AMATERSKOG KAZALIŠTA I NAŠEG NAJIZVOĐENIJEG KOMEDIOGRAFA MATKA ELEZOVIĆA

Članovi amaterskog kazališta zadnjih mjeseci intenzivno pripremaju novu predstavu. Ove godine publici će se predstaviti komedijom za koju scenarij potpisuje jedan od naših najizvođenijih komediografa Matko Elezović.

O  predstavi, do premijere, otkrivamo samo da je prošle godine proslavljeno prvo desetljeće njenog prikazivanja. Nema sumnje da će takvih obljetnica biti još puno jer interes kazališne publike za ovom predstavom u kojoj se svi prepoznaju, ne jenjava.

Gospodin Elezović proteklog je tjedna bio gost Amaterskog kazališta Gospić i konstruktivno sudjelovao na njihovoj probi. U svjetlu ove izuzetne suradnje, planira se još nekoliko radnih susreta što će svako pomoći našim glumcima amaterima u pripremi predstave i dakako utjecati na kvalitetu njihove izvedbe.

S velikim nestrpljenjem čekamo ovogodišnju premijeru Amaterskog kazališta koja je najavljena za početak travnja.

SURADNJA AMATERSKOG KAZALIŠTA I NAŠEG NAJIZVOĐENIJEG KOMEDIOGRAFA MATKA ELEZOVIĆA SURADNJA AMATERSKOG KAZALIŠTA I NAŠEG NAJIZVOĐENIJEG KOMEDIOGRAFA MATKA ELEZOVIĆA SURADNJA AMATERSKOG KAZALIŠTA I NAŠEG NAJIZVOĐENIJEG KOMEDIOGRAFA MATKA ELEZOVIĆA

%d bloggers like this: