OTVORILI SMO CIKLUS KONCERATA KLASIKA U PUČKOM

 

OTVORILI SMO CIKLUS KONCERATA KLASIKA U PUČKOM OTVORILI SMO CIKLUS KONCERATA KLASIKA U PUČKOM

Ana Jembrek, sopran

rođena je 1986. godine u Koprivnici. Glazbenu naobrazbu je počela kao flautistica u glazbenoj školi “Đuro Ester” u Koprivnici, a srednju glazbenu školu završila je 2006. godine u Glazbenoj školi u Varaždinu, u klasi profesorice solo pjevanja Doroteje Ilčić. Godine 2005.  upisuje  studij  solo pjevanja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi profesorice Lidije Horvat – Dunjko. Diplomirala je s velikim pohvalama u klasi Giorgia Suriana 2009. godine ulogom Pamine u operi Čarobna frula skladatelja W. A. Mozarta u produkciji Sveučilišta u Zagrebu.

Kosjenka Turkulin, klavir

počela je učiti klavir u razredu Ljerke Čavić-Tomčik na Glazbenom učilištu Elly Bašić. Godine 2003. osvojila je stipendiju koja joj je omogućila da kao jedan od pet stipendista polazi Colleggio del mondo unito dell’ Adriatico u talijanskom gradiću Duinu. Usporedo, pohađa međunarodnu glazbenu školu Tršćanskog trija gdje pohađa nastavu klavira kod Alberta Miodinija i komorne glazbe sa članovima Tršćanskog trija (Dario de Rosa, Renato Zanettovich,) te Maureen Jones i Enrica Bronzija. Diplomirala je klavir na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu u razredu Đorđa Stanettija, a komornu glazbu na Konzervatoriju u Parmi u razredu Pierpaola Maurizzija.

OTVORILI SMO CIKLUS KONCERATA KLASIKA U PUČKOM OTVORILI SMO CIKLUS KONCERATA KLASIKA U PUČKOM OTVORILI SMO CIKLUS KONCERATA KLASIKA U PUČKOM OTVORILI SMO CIKLUS KONCERATA KLASIKA U PUČKOM

%d bloggers like this: