ODSLUŠANA POSLJENJA EDUKACIJA “DIGITALNI URED”

Održana je posljednja edukacija iz ciklusa edukacija “Digitalni ured” koja je održana 28., 29., 30. 6. i 1. 7. 2022. godine. Edukacija je provedena u sklopu projekta “ŠUTNJA NIJE ZLATO- knjigom i razgovorom do rješenja“ koja je sufinancirana sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva “Jačanje kapaciteta OCD-a za odgovaranje na potrebe lokalne zajednice”.
Voditelj edukacije bio je Zvonimir Carek, a edukacija je provedena u online okruženju. U edukaciji su sudjelovali zaposlenici i volonteri Udruge učeničkih domova Republike Hrvatske, udruge POZOR! i POU „ Dr. Ante Starčević“ Gospić.
Edukator je sudionicima predstavio kratak pregled raznih alata, ključne trendove, terminologije, najbolje primjere iz prakse, te praktične i konkretne savjete koji će pomoći za brže i lakše snalaženje u ovo “novo” digitalno doba. Edukacija je održana u svrhu jačanja i unapređenja kapaciteta zaposlenika i volontera organizacija civilnog društva.
Posljednja edukacija završila je sa osmjesima na licima sudionika i puni dojmova. Ovim putem zahvaljujemo se svim sudionicima i predavačima na sudjelovanju, divnom druženju i pruženim novim saznanjima kako bi unaprijedili svoja poslovanja unutar organizacije.

Za sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost nositelja projekta Udruge učeničkih domova RH!

 

%d bloggers like this: