LJETNE MINUTE RAZONODE

Društvo „Naša djeca“ grada Gospića s 1. lipnjem 2020. započeo je provedbu projekta „Minute razonode“.  Projekt se po drugi puta provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a traje godinu dana. Za provedbu aktivnosti tom je prilikom osigurano 83. 000,00 kuna. Kroz projekt osigurana su sredstva za provedbu aktivnosti s djecom, „Kreativko“, „Igraonica“, pokreće se nova aktivnost „Mali znanstvenici“, plesnu skupinu „Ritmix“ te Bajkaonice, Aktivnosti za djecu u bolnici, Lutkarske skupine „Maslačak i Točkica“ kao volonterske aktivnosti koje se odvijaju tijekom godine.

Ljetne aktivnosti održavati će se u dvorištu Pučkog otvorenog učilišta Gospić koji je ujedno i partner na projektu, a koji je Društvu „Naša djeca“ grada Gospića ustupio prostor jedne učionice na korištenje za realizaciju svih aktivnosti. Prije provedbe ljetnih aktivnosti, planirana je jedna do dvije volonterske akcije gdje će volonteri izraditi klupe i stolove te pripremiti prostor za aktivnosti. Pozivamo i sve zainteresirane građane da nam se jave ukoliko žele pomoći pri realizaciji ovih aktivnosti. Sve aktivnosti za djecu potpuno su besplatne.

Veselimo se ponovnom radu s djecom, te se nadamo kako nas trenutna situacija neće omesti u druženju i zajedničkim susretima.

DND GOSPIĆ

LJETNE MINUTE RAZONODE LJETNE MINUTE RAZONODE

%d bloggers like this: